O martes 24 de xaneiro fomos á panadería Acuña.
Recibiunos -coma sempre- Andrés.

Mostrounos o almacén onde había moitos tipos de fariña,
levadura, sal e moitos ingredientes para facer pasteis.
Puxemos cadanseu gorro.
Estivemos observando cómo fan os biscoitos, as cañas,...
Pero sobre todo nos interesaba como se facía o pan.
O que mási nos gustou é como funcionaba a amasadora:
Tamén como se vaciaba a masa polo tobogán,
cómo se cortaba a masa para facer as barras,
cómo reposaba, cómo se metía no forno
pero o que máis nos gustou foi ...
Amasar!!
Gracias por todo, Andrés!
levadura, sal e moitos ingredientes para facer pasteis.
Puxemos cadanseu gorro.

Pero sobre todo nos interesaba como se facía o pan.
O que mási nos gustou é como funcionaba a amasadora:

cómo se cortaba a masa para facer as barras,
cómo reposaba, cómo se metía no forno
pero o que máis nos gustou foi ...
Amasar!!
Gracias por todo, Andrés!
No hay comentarios:
Publicar un comentario